De Voetel

In sportcentrum 'de Voetel' beschikken we over 9 buiten- en twee binnentennisbanen, vier squashbanen, een poolbiljart en een kleinschalig fitnesscentrum.

Helaas zijn wij door het besluit van de overheid ivm het bestrijden van het Corona virus verplicht gesteld om per 15 maart 18:00 tot en met 28 april onze deuren te sluiten.

Update 24 maart 2020

Beste trouwe sporters, 

Wat zijn we met de hele wereld in een vreselijke situatie beland! Wij willen u het liefst met zijn allen verwelkomen in ons sportcentrum om u te zien genieten van alle sporten die wij aanbieden!

Maar we zijn ons ervan bewust dat we met zijn allen gezond door deze periode heen moeten komen en dit dus even niet kan!

U staat in uw recht uw parklidmaatschap/vaste baanhuur niet te voldoen of uit te stellen en/of uw automatische incasso stop te zetten.

Bij ons gaan alle vaste kosten echter gewoon door. Er wordt zodra dit mogelijk is een werktijdverkorting-aanvraag gedaan middels het noodplan van de overheid.

Hierdoor kan ons personeel het salaris deels ontvangen en blijven hun banen tot nu toe behouden.

Wij willen u met klem vragen om uw lidmaatschap aan ons “gewoon” te voldoen of uw incasso op dit moment niet stop te zetten. Wij worden dankzij uw betaling op dit moment enorm geholpen om ons bedrijf voort te kunnen blijven zetten.

Alleen door uw betaling kunnen wij en ons personeel u waarschijnlijk weer verwelkomen op ons park, anders wordt het een heel moeilijk verhaal voor ons als kleine ondernemer.

Wij proberen om na de corona crisis met een passende compensatie regeling te komen voor al onze trouwe sporters.

Met sportieve groet en blijf allemaal gezond,

Directie en medewerkers,

Multisportpark Berg en Bal/ Fitnesscentrum CIB Sports/ Sportcentrum De Voetel

Henk, Ica, Roy, Dennis, Ingrid, Netty, Tim, Bas, Mirjam, Marleen, Mariëtte, Henny, Ruud, Milan, Kim, Danny, Pelle, Mike, Mees, Judith, Jasper, Mette, Jordi, Anne, Laura, Lotte, Isabella

Contact

 
AdresKapelweg 10, 1906 EA Limmen
Top